Batıkent Kolej Yorumları

Ankara Batıkent Anadolu Lisesi TAB Eğitim Kurumları

Çocuklarımızın eğitimi geleceği için çok önemlidir. Onları hayata hazırlama yolunda okulların önemi çok büyüktür. Hepimiz çocuklarımızı göndereceğimiz okulların alanında en iyisi olmasını isteriz. Bu yüzden okul seçimlerini çok önemseriz. Okul seçerken dikkate alınması gereken şeylerden bir tanesi de daha önce çocuklarını o okullara göndermiş olan velilerin ve o okulda okumuş olan öğrencilerin yorumlarıdır. TAB Eğitim Kurumları Batıkent’te bulunan kolejlerin arasında en iyi yorumları almıştır.

TAB Eğitim Kurumları Batıkent kolej yorumlarında en üst listede yer alıyor. Bunun sebebi olarak daha önce bu kalitede eğitim veren kurumla tanışılmamış olmasıdır. TAB Eğitim Kurumları gerek dersleri gerek verdiği etütler gerekse ders dışı etkinliklerle çocukların motivasyonunu arttırmayı hedeflemiştir. Artan motivasyonun başarıyı da beraberinde getirdiğine inanıyoruz.

Hedefi başarılı ve özgüveni yerinde bireyler yetiştirmek olan TAB Eğitim Kurumları Batıkent’te son dönemlerde daha da fazla ün salmıştır. Aklında soru işareti olan velileri her zaman kolejde misafir ederek sorularına yanıt vermektedir. Sorumluluk bilinci de son derece önem arz eden kolejimizde yönetici ve öğretmen kadrosu da işinin gerektirdiği sorumlulukların farkında olarak çalışır.

Batıkent’te yaşıyor yahut kolej arıyor olabilirsiniz. Aradığınız doğru adres TAB Eğitim Kurumlarıdır. Çocuğunuzla birlikte dilediğiniz zaman okulumuza gelebilir, sağlamış olduğu sosyal faaliyetler verdiği eğitimleri gözlemleyebilirsiniz. Sizleri tanımak için sabırsızlanan ekibimizle birlikte Batıkent’te sizleri beklemekteyiz.

11.04.2019
Ziyaretçi Yorumları (2)
  1. Orkunç AKAY dedi ki:

Merhaba eğitimci kadrosundan eğitim ve öğretim stratejilerine kadar farklı, değerli bir kurum.
    Farklı ve değerli olmasındaki en büyük etken güler yüzlü öğretmen ve idari kadrosundan kaynaklı.İlk önce öğrenciyi kazanmak en büyük hedefleri ögrencimiz şuanda 9.sınıfta ve okula alışması öğretmenlerin ve idarenin kendi evlatları gibi herşeyiyle ilgilenmesi eksik olunan konulardan ögretmenin anında ögrenciye birebir etüd vermesi ve ödev kontrolünün zamanında yapılması deneme sınavlarının sık olması , Veli ile ilgili devamlı iletişim içinde olunması disiplinli düzenli bir eğitim kurumu olan TAB Kolejine çocuğumu kayıt yaptırdığım için çok memnunum kesinlikle Tavsiye ederim.
    Orkunç AKAY

1. tabkoleji dedi ki:

Orkunç Bey, değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederiz.