Batıkent Koleji

Ankara Batıkent Kolej Fiyatları

TAB Eğitim Kurumaları Batıkent Koleji, lise düzeyinde eğitim vermekte olan kurumdur. Kolejimiz, 24 sınıf, laboratuvar, atölye ve spor komplekslerinin yer aldığı 4 bin metrekarelik bir alana kurulmuştur. Batıkent’te yer alan en prestijli kolejlerin arasında yer almayı başarmış ve nitelikli gelecek nesiller yetiştirmeyi kendine hedef edinmiştir.

TAB Eğitim Kurumları Batıkent koleji ayrıca, kültür ve geleceğimizin gelecek kuşaklara aktaracak olan bireyleri yetiştirecek bir okul planlaması oluşturmayı amaçlamış ve okul planını o şekilde yapmıştır. Bunu yaparken de her öğrenciyi bir üst eğitim programına hazırlayarak, onların mutluluk ve başarı sahibi olmalarını hedefler. TAB Eğitim Kurumları tüm bunları yaparken yabancı dil eğitimine oldukça önem verir. Gelecek nesillere tek bir yabancı dilin yeterli olmayacağını bilerek, İngilizce, Almanca, İspanyolca gibi dünya genelinde aktif olarak kullanılan yabancı dillerin öğretimini gerçekleştirir.

Yabancı diller gibi önemli olan bir diğer konu ise uygulamalı derslerdir. Öğrencilere verilecek olan bilgilerin sadece teoride kalmayıp, pratiğe de dökülmesi için uygulamalı derslere ekstra özen gösterilir. Ayrıca TAB Eğitim Kurumları Batıkent Koleji’nde öğrencilere başarısız oldukları derslerin üzerine gidilerek birebir dersler gerçekleştirilir. Mutlaka bahsedilmesi gereken bir diğer konu ise deneme sınavlarıdır.

Ülkemizde çocuklarımız bir üst eğitim kurumlarına sınavla geçtikleri için, öğrenciler 5. Sınıftan itibaren deneme sınavlarına tabi tutularak onların lise, üniversite gibi sınavlarda maksimum başarı elde etmesi amaçlanır. Batıkent Koleji’nde titizlikle yürütülen bir diğer konu ise etkinliklerdir. Batıkent koleji hem dersleri, hem etkinlikleri hem de yemekleri ile çocuklar için aile sıcaklığı yaratmayı, bunun yanı sıra ise çocuklarınızı hayata hazırlamayı hedefler. Siz de TAB Eğitim Kurumları Batıkent Koleji ile ilgili çok daha detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.

11.04.2019