TAB Koleji İkinci Yaz Telafi Kampı

Kayıt Olan Öğrencilerimize Yaz Telafi Kampı Ücretsiz!

Birinciyi kaçırdım diye üzülmeyin. 9-27 Ağustos tarihleri arasında ikinci yaz telafi kampımız başlıyor. Pandemi sürecindeki eksiklerinizi kapatarak, yeni eğitim öğretim yılına tamamen hazır bir şekilde giriyoruz. Kayıt olan tüm öğrencilerimize kampımız ücretsiz olarak verilecektir.

Sizleri de bekliyoruz!

📞ÇAKIRLAR KOLEJ   0(312) 226 90 13

📞SERHAT KOLEJ   0(312) 394 50 33

Erken Kayıt Fırsatlarımızdan Yararlanmak ve Batıkent-Yenimahalle Okul Fiyatlarımız Hakkında Bilgi Sahibi Olmak İçin Sizleri Okullarımızda Misafir Etmekten Mutluluk Duyarız.

Batıkent ve Yenimahalle En İyi Kolej Statüsüne Girmek İçin Hızla Çalışmaktayız. Özel Okul Tercihinizde Kurs Eğitimi Veren TYT AYT Hazırlıkta En Kaliteli, Disiplinli Eğitimi Veren Kolej – Lise Olma Konusunda İddialıyız. Dil Sınıfı Avantajıyla Ankara Sıralamasında Yabancı Dil Artısıyla İngilizce Eğitimi Veren En İyi Okul Olma Yolunda Hızla İlerlemekteyiz…🏆

Başarı ve Kaliteli Eğitim Asla Tesadüf Değildir.

05.08.2021