Vizyon & Misyon

Anasayfa » Vizyon & Misyon

Vizyonumuz

TAB Eğitim Kurumları olarak vizyonumuz; öğrencilerimizin arasında EŞİTLİK ilkesine dayanarak, çocuklarımızın ÖZGÜVENİNİ sağlayan ve onların İDEALLERİ doğrultusunda gerçekleştirebilecekleri sonuçlara odaklanan bir kurum olma özelliğimiz ile varlığımızı her geçen yıl öğrencilerimiz ve velilerimiz nezdinde daha da güçlendirmek.

Misyonumuz

Bu vizyonumuz ışığında TAB Eğitim Kurumları; bir özel öğretim kursu ve Anadolu Lisesi olarak, devlet okullarında verilen öğretimin yetersiz kalan yönlerini giderebilmek maksadıyla, öğrencilerine okul veya klasik dershane tarzının dışında, masa başı (VIP) eğitim alabilecekleri bir yapı oluşturarak, evlerinde özel ders alıyormuş gibi bir düzen kurmayı başarmıştır.

Bu düzen ve anlayış henüz ilk yılında dahi, deneyimli öğretmen ve idari kadrosuyla; kurumumuzun sınavlarda %93 gibi ciddi bir başarı oranı yakalamasını sağlamıştır.

Kurumumuzun her öğrenciye sunduğu kişisel rehberlik hizmetinin yanı sıra, Eğitim Koçluğu Sisteminin de faaliyete geçmesi ile öğrencilerimizin gerek derslerini, gerekse sosyal durumlarını inceleme ve çözümleme fırsatı yakalanmıştır.

Rehberlik hizmetleri ve Eğitim Koçluğu gibi emniyet koridorları sayesinde sistem; bir öğrencinin olumsuz gidişatını önceden tespit edip, gerekli önlemleri ivedilikle alabilmektedir.

TAB Eğitim Kurumları, tüm bu evrensel ilkeler ışığında sizlere hizmet vermekten kıvanç duymaktadır.